Innerlijke Verzorging

Bekendheid

In de Ayurvedische geneeskunde van de Indiërs, wordt de Aloë Vera om haar regenererende, verjongende en harmoniserende werking tegen een veelvoud van problemen gewaardeerd.

Natuurgenezers weten het al lang: de Aloë Vera is een geneeskrachtige plant met duizenden talenten. Wat die onooglijke plant voor ons welzijn betekenen kan, heeft inmiddels ook moderne wetenschappers overtuigd. Zo heeft de Aloë Vera in de afgelopen decennia haar vaste plaats in de Westerse wereld veroverd. Vandaag de dag wordt zij op verschillende manieren in dienst van de gezondheid en schoonheid benut.

 

Aloë Vera Drink

De aloë vera drinkgel laat zich tegen een veelvoud van problemen inzetten: de gel van het blad bevordert de spijsvertering en is goed bij hart– en vaatziekten en bij diabetes. Aloë Vera harmoniseert de spijsvertering, versterkt het immuunsysteem en is een balsem voor de huid en inwendige slijmvliezen.

Aloë vera drinkgel is uitstekend geschikt voor dagelijks zwaarbelaste mensen, sporters, ouderen, zwakkeren en voor iedereen die vanaf vandaag iets voor zijn gezondheid van morgen wil doen. Ook voor herstel na langdurige ziekte kan de Aloë ondersteunend ingezet worden.

 

Tijdsduur

Aloë Vera is geen wondermiddel, het is ook geen medicijn. Net zoals alle andere natuurlijke middelen heeft het tijd nodig om haar werk te doen. Onze cellen vernieuwen zich ongeveer iedere drie maanden. Geef Aloë Vera daarom minimaal deze tijd om haar goede, ondersteunende functie tot op celniveau te bewerkstelligen.

Door de wijze waarop onze leverancier de dranken bereidt (men gebruikt alleen de pure gel, de schil wordt pertinent niet gebruikt), kan men zonder problemen deze dranken jarenlang blijven drinken. Dit in tegenstelling tot dranken van andere producenten waar ook de schil van de plant in verwerkt is. Die mogen slechts beperkte tijd gebruikt worden door de mogelijk schadelijke bijwerking van stoffen die in de schil voorkomen.